Zonwering voor lichtstraat

 • Minimale Breedte 80 CM
 • Maximale Breedte 400 CM
 • Maximale Uitval 300 CM
 • Bediening Elektrisch, Solar en App
Bekijk alle kleuren of Vraag een offerte aan

Heb je een lichtstraat in jouw woning, bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of serre? Bij ons bent u aan het juiste adres met  zonwering die hier speciaal voor ontwikkeld is: een Capo.

– Op maat gemaakt in Nederland
– Ruime keuze in doekkleuren
– Houd je woning koel in de zomer

Voor een lichtstraat is zonwering onmisbaar. Hoe houd je anders in de zomer jouw woning lekker koel?
De Capo uit het assortiment van Flexsun.nl wordt bovenop de lichtstraat gemonteerd en houdt zo de warme zonnestralen al tegen vóórdat ze het glas raken. Je houdt hiermee de warmte dus letterlijk buiten.

Lichtstraat zonwering
Onze Capo wordt volledig op maat gemaakt in de fabriek en biedt je alle voordelen van ‘normale’ screens. De Capo heeft dezelfde ritstechniek als een zip screen en is daardoor windvast én heel duurzaam. De totale constructie is verder erg licht. De kast – met een afmeting van slechts 105 mm – en de slanke geleidersprofielen maken deze zonwering voor lichtstraten uniek in zijn soort. Door een speciaal ontwikkelde veer in de zijgeleiders met spandraad opent en sluit de Capo bovendien vele malen stiller dan een gemiddelde lichtstraat zonwering en hangt het doek heel mooi strak. En de bediening? Die is uiteraard elektrisch, voor jouw gemak.

Ook is de lichtstraat makkelijk te bedienen via de app mocht dit gewenst zijn.

Montage van jouw Capo Lichtstraat zonwering
Heb je interesse in onze Capo, vul dan het onderstaande offerte formulier in. Onze specialist meet de Capo zonwering voor je in én monteert ze na levering voor je. Zo weet je zeker dat ze op-en-top geplaatst worden – tot op de millimeter nauwkeurig. Bovendien hoef je zelf nergens achteraan.

Doek kleuren
Bent u benieuwd naar de kleuren van de doeken op de lichtstraat? de samples nemen wij mee bij het inmeten van de lichtstraat.

Offerte opvragen


  Maten (CM)

  Kleur

  Extra opties bediening

  Voeding

  Stel hier uw vragen.