Malta

 • Prijsklasse
 • Breedte 300, 350, 400, 450, 500 en 550 cm
 • Uitval 250 cm
 • Uitvoering Semi-Cassette
 • Type Bediening Handbediend (Slingerstang) of Elektrisch middels schakelaar
 • Volant Rechte volant (Optioneel)
 • Frame Kleuren Technisch zilver / Roomwit
Bekijk alle kleuren of Vraag een offerte aan

Malta Knikarmscherm
Malta is een traditionele vorm waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit. Uitgevoerd met knikarmen type ‘super’ met dubbele staaldraadkabel en grijs gemoffelde gietstukken. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen!

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen en plafondsteunen los te bestellen.

Knikarm aanvragen
Flexsun is geen online webshop. Dit betekent dat wanneer u een aanvraag indient u nog nergens aan vast zit. Wij zullen altijd binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken en een volledige prijsopgave te maken.

Montage
U kunt er voor kiezen om uw Scherm te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening, deze kosten worden per situatie berekend. Zelf monteren kan natuurlijk ook.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na! En wij nemen gelijk de samples mee zodat u uw kleur ter plekken kan uitkiezen.

Wat voor Motoren gebruikt Flexsun.nl?
Bij de keuzen van elektrische bediende Knikarm maken wij gebruik van SOMFY motoren, dit zijn een van de beste motoren in de zonwering branche!

Offerte aanvragen
Na de aanvraag van uw offerte nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen, komt u er niet helemaal uit mail dan naar info@flexsun.nl of bel naar 06-46438598

Offerte opvragen


  Breedte in cm

  Uitval in cm

  Doek keuze (Staan onder aan de pagina)

  Frame Kleur

  Bedienings vorm

  Plaatsing elektra (gezien van voorkant)

  Volant

  Montage

  Verdieping

  Kostenloos nameten & advies aan huis

  Verdere vragen of opmerkingen