Veranda, Terrasoverkapping

  • breedtes Diverse mogelijkheden
  • Diepte Diverse mogelijkheden
  • Hoogte Diverse mogelijkheden
  • Uitvoeringen Klassiek, Modern
  • Kleuren Wit RAL 9016, Antracietgrijs RAL 7016 (Ral kleur naar keuze tegen meerprijs)
  • hellingshoek van 5-20 graden
  • Aantal staanders Hangt af van de afmetingen
  • Daken Glazen dak of Polycarbonaat dak
  • Opties Glazen Schuifwanden, Led Verlichting, Schoren
Bekijk alle kleuren of Vraag een offerte aan

Note: Omdat er bij terrasoverkappingen best een hoop komt kijken kunt u het best even contact met ons opnemen als u intresse heeft, wij geven u dan persoonlijk advies op maat.

Materiaal
Onder uw overkapping moet u veilig kunnen genieten. Waar andere merken terrasoverkappingen gebruik maken van 6060-T6 aluminium, zijn Gumax® terrasoverkappingen vervaardigd uit het 25% sterkere 6063-T6 aluminium. Bovendien biedt aluminium zelf veel voordelen. Zo is het zeer onderhoudsarm, heeft het een lange levensduur en wordt het niet aangetast door vocht of UV-straling. Alle aluminium profielen van Gumax® terrasoverkappingen zijn gepoedercoat.

Solide constructie
– Dankzij de gegalvaniseerde stalen strip in de goot, zijn alle Gumax® terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80kg per m2. 
– Gumax® terrasoverkappingen zijn voorzien van CE-markering en voldoen daarmee aan alle Europese bouwnormen.
– De overkappingen kunnen belast worden met sneeuwbelasting volgens NEN-norm 6702.
Terrasoverkappingen zijn zelfs bestand tegen wind- tot orkaankracht en zware aardbevingen.

Stijlen
Kies uit twee stijlen: klassiek of modern. De klassieke stijl kenmerkt zich door standaard afgeronde staanders en een golvende goot. De moderne stijl is te herkennen aan de rechthoekige staanders met een ronde goot. Beide stijlen zijn gelijk in prijs en toepasbaarheid. Het is ook mogelijk om beide stijlen met elkaar te combineren, bijvoorbeeld door te kiezen voor een moderne goot met klassieke staanders. Bij het bestellen kiest u dan de stijl van de goot die u wenst, en bij het veld “opmerkingen” geeft u aan welke staanders u erbij wil hebben.

U heeft de keuze uit de kleuren mat wit (RAL 9016) en mat antraciet (RAL 7016). Beide kleuren geven uw overkapping een luxe uitstraling en zijn gelijk in prijs en toepasbaarheid.

Wist u dat Gumax® glazen daken een unieke plaatbreedte hebben van 98cm? Hierdoor zijn er bij Gumax® terrasoverkappingen met een glazen dak minder tussenliggers benodigd dan bij andere typen overkappingen met een glazen dak. Dit geeft een luxueuze uitstraling en u geniet van een vrij uitzicht.

Afmetingen

Breedte
Gumax® terrasoverkappingen worden standaard geleverd vanaf 3.06m breed en lopen op per meter. 3,06m, 4.06m, 5.06m, 6.06m etc.
De breedte is eenvoudig op maat in te korten.

Diepte
Gumax® terrasoverkappingen worden standaard geleverd in dieptematen van 2.5m, 3m, 3.5m of 4m. Alle dieptes zijn op maat in te korten. Hierdoor is iedere diepte tot 4m te realiseren.
Let op; Bij het inkorten in de diepte kunnen er géén glazen schuifwanden aan de zijkanten van uw overkapping meer worden gemonteerd. Omdat de standaard Gumax® glazen spie in dit geval niet meer past.

Hoogte
Flexsun.nl adviseert om een hoogte van de onderkant van de goot aan te houden van 2.10m, 2.15m, 2.20m, 2.25m, 2.30m of 2.35m. Met deze afmetingen passen de glazen schuifwanden onder de terrasoverkapping altijd exact en zijn de betonpoeren nog goed in te graven.

Wilt u meer advies van ons of een afspraak maken om ons in te laten meten neem dan contact met ons op en wij geven u advies op maat.

 

Offerte opvragen

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Straat (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)


Breedte in cm

Diepte in cm

Hoogte in cm

Kleur

Stel hier uw vragen.

Na het verzenden van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen, komt u er niet helemaal uit mail dan naar info@flexsun.nl of bel naar 06-46438598

Mocht u geen email ontvangen na het verzenden van dit formulier, bekijk dan uw spambox.