Veranda, Terrasoverkapping

 • breedtes Diverse mogelijkheden
 • Diepte Diverse mogelijkheden
 • Hoogte Diverse mogelijkheden
 • Uitvoeringen Klassiek, Modern
 • Kleuren Wit RAL 9016, Antracietgrijs RAL 7016 (Ral kleur naar keuze tegen meerprijs)
 • hellingshoek van 5-20 graden
 • Aantal staanders Hangt af van de afmetingen
 • Daken Glazen dak of Polycarbonaat dak
 • Opties Glazen Schuifwanden, Led Verlichting, Stapelbare wand
Bekijk alle kleuren of Vraag een offerte aan

Note: Omdat er bij terrasoverkappingen best een hoop komt kijken kunt u het best even contact met ons opnemen als u intresse heeft, wij geven u dan persoonlijk advies op maat.

Een terrasoverkapping is een mooie verlenging van uw huis. Onze overkapping is een verandadak dat in eigen beheer is ontwikkeld en geproduceerd. Het onderscheid zich door een verbluffend mooie afwerking en zeer breed toepassingsgebied. Met trots kunnen we zeggen dat de onze verandadak het beste verandadak is in haar klasse. Een waar sieraad aan uw woning voor vele jaren. Het dak wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie met platen van polycarbonaat. Hiernaast is het ook uitvoerbaar met glasplaten. Er kan optioneel gekozen worden voor een LED-verlichting, wat resulteert in nog meer sfeer.

Materiaal
Onder uw overkapping moet u veilig kunnen genieten. Waar andere merken terrasoverkappingen gebruik maken van 6060-T6 aluminium, zijn onze terrasoverkappingen vervaardigd uit het 25% sterkere 6063-T6 aluminium. Bovendien biedt aluminium zelf veel voordelen. Zo is het zeer onderhoudsarm, heeft het een lange levensduur en wordt het niet aangetast door vocht of UV-straling. Alle aluminium profielen van onze  terrasoverkappingen zijn gepoedercoat.

U heeft de keuze uit de kleuren mat wit (RAL 9016) en mat antraciet (RAL 7016). Beide kleuren geven uw overkapping een luxe uitstraling en zijn gelijk in prijs en toepasbaarheid.

Ook is onze veranda leverbaar in: Roomwit, Sparkling black structuurlak en 9007 stargrey

Montage van jouw overkapping
Heb je interesse in onze overkappingen, vul dan het onderstaande offerte formulier in. Onze specialist meet de overkapping voor je in én monteert ze na levering voor je. Zo weet je zeker dat het op-en-top geplaatst word – tot op de millimeter nauwkeurig. Bovendien hoef je zelf nergens achteraan.

Offerte opvragen


  Breedte in cm

  Diepte in cm

  Hoogte in cm

  Kleur

  Stel hier uw vragen.