Velux dakraam zonwering

 • Keuze uit 2 opties • Dakraam Rolluik
 • • Dakraam Screen
Vraag een offerte aan

Bediening van je rolluik of screens
Bedien je VELUX rolluik of screen overal in de kamer met de kant-en-klare draadloze wandschakelaar.

Voor de voeding zijn er 2 opties
• Kies VELUX rolluiken op zonne-energie voor je dakramen. De montage is eenvoudig omdat er geen kabels hoeven te worden getrokken.
• Kies elektrische VELUX rolluiken op netstroom voor je elektrische VELUX dakramen. Maakt rechtstreeks verbinding met je elektrisch dakraam. (dit werkt dus alleen als je al ellektrische dakramen hebt)

Je kunt je elektrische rolluiken upgraden naar VELUX ACTIVE of VELUX App Control voor nog meer gemak.

DAKRAAM ROLLUIK
Het VELUX rolluik beschermt je kamer het hele jaar door. Het is geschikt voor alle klimaten, houdt je kamer koel in de zomer en warm in de winter, terwijl het invallend licht tegenhoudt. Het duurzame, onderhoudsvrije aluminium ontwerp is bestand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden en beschermt je dakraam tegen inbraak, regen, hagel en lawaai.

• Houdt daglicht volledig tegen
• Beste hittebescherming

Buitenkant met lamellen voor volledige bescherming VELUX rolluiken zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van slijtvast gelakt aluminium en zijn grondig getest in de meest extreme omstandigheden om volledige weersbestendigheid en jarenlange probleemloze werking te garanderen. De strakke bovenkast verbergt het rolluik als het niet in gebruik is en past perfect op het dak. Het rolluik loopt in zijgeleiders om een soepele werking en stabiliteit te garanderen. Het is volledig onzichtbaar vanuit je kamer wanneer het niet in gebruik is om daglicht binnen te laten. De elektrische rolluiken lopen in aluminium zijgeleiders om ervoor te zorgen dat ze soepel werken en stabiel blijven.

DAKRAAM SCREEN
VELUX screens houden je woning koel en comfortabel door de hitte tegen te houden voordat deze je VELUX dakramen bereikt. Het transparante doek laat daglicht binnen en beschermt je tegen de hitte zonder het zicht te verstoren. Ze zijn perfect voor thuiskantoren, woonkamers en overal waar je tijd wilt doorbrengen bij koelere temperaturen, zonder verblindend licht op zonnige dagen. Dit is een van de snelste manieren om jezelf betrouwbaar tegen de hitte te beschermen. De VELUX buitenzonweringen zijn snel en eenvoudig van binnenuit te monteren.

• Zicht naar buiten
• Goede hittebescherming

Het transparante doek houdt de warmte buiten zonder je uitzicht te belemmeren De VELUX buitenzonweringen hebben een transparant doek dat de zonnewarmte tegenhoudt zonder dat je het uitzicht verliest. Perfect om schitteringen van de zon uit je thuiskantoor te houden of je woonkamer koel te houden. De buitenzonwering is uitvoerig getest om zware condities te doorstaan en een lange levensduur te garanderen.

Offerte opvragen


  Type zonwering

  Type dakraam

  Voeding

  Extra opties
  App bediening

  Montage

  Ik ben niet zeker van de maten. Ik wil graag gebruik maken van de meetservice.

  Verdere vragen of opmerkingen