Screens

  • Breedte 60 t/m 440 cm (Bij koppeluitvoering grotere breedte mogelijk)
  • Hoogte 30 t/m 400
  • Bediening Hand (Oogwindwerk, Slingerstang) Elektrisch (Schakelaar, Hanzenders, Zon/Wind Automaten)
  • Grootte bovenbak 75, 85 of 95 (afhankelijk van de hoogte en breedte)
  • Kleur doek Keuze uit ruim 60+ kleuren waaruit u kan kiezen bij het opmeten uit ons stalenboek
  • Kleur omkasting Zilver geanodiseerd of Diverse RAL kleuren
  • Uitvoeringen Aluminium geleiders, staaldraad geleiders of windvaste ritsgeleiders
  • Vorm Rond of Vierkant
Bekijk alle kleuren of Vraag een offerte aan

Screens zijn ideaal als zonwering voor ramen van woningen, kantoren en bedrijven. De screens worden uitgevoerd in een ronde of vierkante cassette en rollen altijd verticaal af. De screens kunnen worden uitgevoerd met aluminium geleiders, staaldraad geleiders of windvaste ritsgeleiders (De prijs loopt ook op in die volgorde). Het voordeel van de ritsgeleiders is dat het doek altijd strak en windvast hangt omdat het doek en de geleiders zich aan elkaar vast ritsen.

Doeken
Het doek van de ritsscreen is aan beide zijden voorzien van een rits. Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 60 kleuren.

Omkasting
De omkasting is leverbaar in alle RAL kleuren tegen 30% meerprijs, aan de onderkant van de pagina kunt u alle kleuren bekijken. Je hebt zowel keuze uit ronde of vierkante cassette.

Techniek screens De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Bij een zip-screen zit er een rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt er voor dat de screen in elke positie windvast is. In gesloten stand is de ZIP-screen tevens insektenwerend.

Screens aanvragen
Flexsun is geen online webshop. Dit betekent dat wanneer u een aanvraag indient u nog nergens aan vast zit. Wij zullen altijd binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken en een volledige prijsopgave te maken.

Montage
U kunt er voor kiezen om uw Screen te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening. Zelf monteren kan natuurlijk ook.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na! En wij nemen gelijk de samples mee zodat u uw kleur ter plekken kan uitkiezen.

Wat voor Motoren gebruikt Flexsun.nl?
Bij de keuzen van elektrische bediende screens maken wij gebruik van SOMFY motoren, dit zijn een van de best motoren in de zonwering branche!

Offerte opvragen

Wij hebben verschillende uitvoeringen screens in verschillende prijsklasses, als u uw maten aan ons doorgeeft dan sturen wij welke versies er mogelijk zijn in die maten en wat de kosten zijn

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Straat (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)


Type

Vorm bovenbak

Breedte in cm

Hoogte in cm

Kleur doek (Doek kleuren vind u onderaan de pagina)

Kleur omkasting

Kleur omkasting (RAL kleur naar keuze tegen 30% meerprijs)

Plaatsing bediening

Bedienings vorm

Montage

Verdieping

Ik ben niet zeker van de maten. Ik wil graag gebruik maken van de meetservice.

Verdere vragen of opmerkingen

Na het verzenden van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen, komt u er niet helemaal uit mail dan naar info@flexsun.nl of bel naar 06-46438598

Mocht u geen email ontvangen na het verzenden van dit formulier, bekijk dan uw spambox.