Rolluiken

 • Breedte 60 t/m 450
 • Hoogte 100 t/m 350 cm
 • Bediening - Handbediend (slingerstang)
 • - Optrekband
 • - Op zonne-energie middels afstandsbediening (NIEUW!)
 • - Elektrisch middels schakelaar
 • - Elektrisch middels sleutel schakelaar
 • - Elektrisch middels afstandsbediening
 • - Elektrisch met app (incl. afstandsbediening)
 • - Elektrisch met app + Zon/Wind Automaten
 • - Elektrisch + Zon/Wind Automaten
 • Kleur KEUZE UIT 210 RAL KLEUREN
Bekijk alle kleuren of Vraag een offerte aan

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

Stevigheid en inbraakpreventie Flexsun.nl vervaardigt onze rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kan Flexsun.nl kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al onze producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als Uw huis is uitgerust met Flexsun.nl rolluiken.

Isolatie wij verwerken isolerende materialen in onze rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm weer of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.

Rolluiken op zonne-energie
Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van het rolluik wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten. 

Rolluik aanvragen
Flexsun is geen online webshop. Dit betekent dat wanneer u een aanvraag indient u nog nergens aan vast zit. Wij zullen altijd binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken en een volledige prijsopgave te maken.

Montage
U kunt er voor kiezen om uw rolluik te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening, deze kosten worden per situatie berekend. Zelf monteren kan natuurlijk ook.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na! En wij nemen gelijk de samples mee zodat u uw kleur ter plekken kan uitkiezen.

Wat voor Motoren gebruikt Flexsun.nl?
Bij de keuzen van elektrische bediende Rolluik maken wij gebruik van SOMFY motoren, dit zijn een van de best motoren in de zonwering branche!

 

Offerte opvragen

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Straat (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)


Breedte in cm

Uitval in cm

Lamel Kleuren

Lamel Kleuren (RAL kleur naar keuze tegen 30% meerprijs)

Kleuren omkasting

Kleuren omkasting (RAL kleur naar keuze tegen 30% meerprijs)

Plaatsing bediening

Bedienings vorm

Montage

Verdieping

Ik ben niet zeker van de maten. Ik wil graag gebruik maken van de meetservice.

Verdere vragen of opmerkingen

Na het verzenden van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen, komt u er niet helemaal uit mail dan naar info@flexsun.nl of bel naar 06-46438598

Mocht u geen email ontvangen na het verzenden van dit formulier, bekijk dan uw spambox.