Pergola op maat

 • Breedte 300 t/m 600 cm
 • Uitval 250 t/m 450 cm
 • Kleuren Antraciet, Grijs, Roomwit, Zwart
 • Bediening Elektrisch middels Afstand bediening (App optioneel)
 • Doekkleuren Collecties van Citel, Swela en Dickson
Bekijk alle kleuren of Vraag een offerte aan

Techniek:
De cassette wordt door middel van stevige kombeugels aan de muur bevestigd. De twee horizontale geprofileerde liggers worden aan de voorzijde door twee stevige aluminium staanders die op ondergrond gemonteerd worden. De voorlijst wordt heen en weer bewogen door een combinatie van elektrische en afstandbedienbare motoraandrijving en een uitgekiend en in de liggers weggewerkt gasveren-systeem. Eenmaal volledig in de cassette verdwenen is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden en blijft daardoor jarenlang mooi.

Voorlijst
Het doek wordt naar voren gebracht door middel van de voorlijst die, in gesloten toestand volledig in de cassette verdwijnt. Het doek wordt op spanning gehouden door
een ingenieus systeem van gasveren die onzichtbaar in
de liggers zijn weggewerkt. 

Liggers en staanders
De positie van de liggers, en hiermee dus ook die van de staanders, kan men, binnen bepaalde grenzen, nog zelf aanpassen. Hiermee ontstaat de vrijheid die soms nodig is voor de positiebepaling van de staanders. Deze blijven immers permanent in het zicht, net als de liggers, ook als het doek volledig in de cassette opgeborgen zit. De staanders worden in de regel door middel van meegeleverde
montageplaten op betonpoeren geplaatst die net onder het maaiveld verdwijnen.  

Cassette
De elegant vormgegeven en geheel gesloten cassette
wordt door middel van stevige gietaluminium kombeugels
aan de muur bevestigd. Door de uitgekiende constructie
van deze kombeugels kan de cassette, en hierdoor dus
het hele systeem, kantelen en kan men dus de hellingshoek
op eenvoudige wijze aanpassen.

Doeken
Doek samples zijn te bekijken op afspraak. we hebben een zeer ruim assortiment aan doeken die u dan rustig kunt bekijken terwijl wij de Pergola opmeten bij u thuis of bedrijf. Vraag onderaan een offerte aan en wij nemen persoonlijk contact met u op om een afspraakt te maken.

Montage van jouw Pergola
Heb je interesse in onze Pergola, vul dan het onderstaande offerte formulier in. Onze specialist meet de pergola voor je in én monteert ze na levering voor je. Zo weet je zeker dat het op-en-top geplaatst word – tot op de millimeter nauwkeurig. Bovendien hoef je zelf nergens achteraan.

Offerte opvragen


  Maten (CM)

  Kleur

  Extra opties bediening

  Beton poeren (prijs per stuk)

  Stel hier uw vragen.