Hordeur

  • Breedte Vanaf 96 cm
  • Hoogte 179 t/m 272 cm
  • Kleuren Roomwit RAL 9001, Wit RAL 9010 of RAL 8014
  • Kleuren extra (kleine meerprijs) Antraciet structuurlak 7016, Stargrey structuurlak 9007 of Sparkling Black structuurlak
  • Kleur naar keuze € 171,- Extra
  • Gaas Standaard zwart (Grijs op aanvraag)
Vraag een offerte aan

De beste hordeur ooit bedacht. In de plisséhordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d.m.v. bijvoorbeeld een magneet overbodig is. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten. De ideale oplossing voor een dubbele tuindeur of schuifpui.

Techniek Door gebruik te maken van een kunststof ketting die als geleider dient is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm hoog. Letterlijk drempelverlagend. De cassette kan simpel en snel uitgenomen worden om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter.

Gaas Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Het geeft een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het gaas beter zichtbaar is. Het gaas is ook UV-bestendig en rotvrij.

Bediening De bediening is kinderlijk eenvoudig. De treklijst glijdt over de ondergeleider heen. Hij is ook weer eenvoudig terug te plaatsen als iemand per ongeluk tegen de deur aanloopt.

Hordeur aanvragen
Flexsun is geen online webshop. Dit betekent dat wanneer u een aanvraag indient u nog nergens aan vast zit. Wij zullen altijd binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken en een volledige prijsopgave te maken.

Montage
U kunt er voor kiezen om uw Hordeur te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij montage kosten in rekening.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na!

Offerte opvragen

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Straat (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)


Breedte in cm

Hoogte in cm

Kleur (Standaard met zwart gaas)

Kleur (RAL kleur naar keuze kost 171,- extra)

Kleur Gaas

Montage

Ik ben niet zeker van de maten. Ik wil graag gebruik maken van de meetservice.

Verdere vragen of opmerkingen

Na het verzenden van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen, komt u er niet helemaal uit mail dan naar info@flexsun.nl of bel naar 06-46438598

Mocht u geen email ontvangen na het verzenden van dit formulier, bekijk dan uw spambox.