Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Flexsun.nl zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Ook zijn verticale jaloezieen door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.In de collectie verticale jaloezieen van Multisol vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen.

Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating.

De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker.

Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedteen in verschillende structuren.

Montage
U kunt er voor kiezen om uw product te laten monteren door een van onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening, die kunt u terug vinden op uw offerte als u die aanvraagt. Zelf monteren kan natuurlijk ook.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na! En wij nemen gelijk de samples mee zodat u uw kleur ter plekken kan uitkiezen.

Wilt u meer informatie, een offerte of een afspraak maken zodat wij komen meten vul dan onder aan de pagina het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06-46438598

Offerte opvragen

    Vul dit formulier in om een afspraak met ons te maken of bel ons op 06-46438598


    Waar wilt u een afspraak voor maken
    Verticale JaloezieënHorizontale JaloezieënRolgordijnenPlissé & DuetteJaloezieën Schuine Ramen


    Verdere vragen of opmerkingen