Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Flexsun.nl is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem.

Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette

Montage
U kunt er voor kiezen om uw product te laten monteren door een van onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening, die kunt u terug vinden op uw offerte als u die aanvraagt. Zelf monteren kan natuurlijk ook.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na! En wij nemen gelijk de samples mee zodat u uw kleur ter plekken kan uitkiezen.

Wilt u meer informatie, een offerte of een afspraak maken zodat wij komen meten vul dan onder aan de pagina het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06-46438598

Offerte opvragen

    Vul dit formulier in om een afspraak met ons te maken of bel ons op 06-46438598


    Waar wilt u een afspraak voor maken
    Verticale JaloezieënHorizontale JaloezieënRolgordijnenPlissé & DuetteJaloezieën Schuine Ramen


    Verdere vragen of opmerkingen