Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van Flexsun.nl bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk.

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.

Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze.

Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins,

zoals hout- en suède printen. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Montage
U kunt er voor kiezen om uw product te laten monteren door een van onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening, die kunt u terug vinden op uw offerte als u die aanvraagt. Zelf monteren kan natuurlijk ook.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na! En wij nemen gelijk de samples mee zodat u uw kleur ter plekken kan uitkiezen.

Wilt u meer informatie, een offerte of een afspraak maken zodat wij komen meten vul dan onder aan de pagina het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06-46438598

Offerte opvragen

    Vul dit formulier in om een afspraak met ons te maken of bel ons op 06-46438598


    Waar wilt u een afspraak voor maken
    Verticale JaloezieënHorizontale JaloezieënRolgordijnenPlissé & DuetteJaloezieën Schuine Ramen


    Verdere vragen of opmerkingen