Plissé & Duette

De Plisségordijnen van Flexsun.nl bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® shades heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de Duette® shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.
De Plissé & Duette®  zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-,plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen.

Met een “Day en Night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing.

Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar® of een Dustblockcoating. Een bijzondere variant is de Duette FIXÉ. De 25, 32 en 64 mm brede plooien zijn aan de achterzijde gefixeerd, waardoor de voorzijde een regelmatige verdeling van de plooi laat zien.

Montage
U kunt er voor kiezen om uw product te laten monteren door een van onze vakbekwame monteurs. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening, die kunt u terug vinden op uw offerte als u die aanvraagt. Zelf monteren kan natuurlijk ook.

Meetservice
Heeft u twijfels over de maatvoering? Of bent u zelf niet in staat de maten te nemen? Wij meten het graag voor u na! En wij nemen gelijk de samples mee zodat u uw kleur ter plekken kan uitkiezen.

Wilt u meer informatie, een offerte of een afspraak maken zodat wij komen meten vul dan onder aan de pagina het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06-46438598

Offerte opvragen

    Vul dit formulier in om een afspraak met ons te maken of bel ons op 06-46438598


    Waar wilt u een afspraak voor maken
    Verticale JaloezieënHorizontale JaloezieënRolgordijnenPlissé & DuetteJaloezieën Schuine Ramen


    Verdere vragen of opmerkingen